MusikkPlot

Bob Dylan kommer til Norge

Norgesvennen og folkrocklegenden Bob Dylan tar turen til Norge i september.

Publisert Sist oppdatert

­Bob Dylans verdensturné «The Rough and Rowdy Ways World Tour» har gjort 74 stopp i USA – og nå er turen kommet til Europa. Det innebærer konserter i blant annet Norge, Tyskland, Belgia, Nederland, Storbritannia og Sverige. .

Det er nærmere bestemt søndag 25. september det vanker en høytidsstund på alle Dylan-fans her til lands. Da blir det konsert i Oslo Spektrum, melder arrangørene, og billettene legges ut for salg onsdag.

Bob Dylan (81) har turnert intensivt siden slutten av 80-tallet med omlag 100 konserter i året, og pandemioppholdet var blant de lengre i løpet av hans 60-årige karriere.

For et års tid siden solgte Dylan hele låtkatalogen sin til plateselskapet Sony Music. Avtalen omfatter også rettighetene til framtidige slipp, fra det selvtitulerte debutalbumet som utkom i 1962, til «Rough and Rowdy Ways» – som utkom i 2020.

I 2016 fikk Dylan Nobelprisen i litteratur. Til høsten gir han ut ny bok, som går under navnet «Den moderne sangens filosofi», som han ifølge forlaget har skrevet på siden 2010.

Powered by Labrador CMS