Haley Shea i Sløtface da bandet vant Spellemann i rockeklassen i 2018.

Sløtface-Haley: – Jeg opplever musikkbransjen som en ganske aldersdiskriminerende industri

Sløtface-Haley: – Jeg opplever musikkbransjen som en ganske aldersdiskriminerende industri

Publisert Sist oppdatert

Hun har frontet bandet i 12 år, og feirer fødselsdagen sin fredag med å slippe låten kalt «Tired Old Dog». Tittelen kan hun kjenne seg igjen i, ifølge uttalelsen fra plateselskapet:

– Noen ganger kan jeg føle meg som en «tired old dog» i musikkbransjen etter å ha hatt dette bandet i 12 år, sier Haley Shea, som egentlig ikke er redd for å bli eldre.

– Men akkurat denne bursdagen og overgangen til 30-årene kan føles litt bittersøtt som musiker og artist, siden jeg opplever musikkbransjen som en ganske aldersdiskriminerende industri, føyer hun til.

Hun skrev låten i studioet til produsent Preben Sælid Hansen (Hajk, Death By Unga Bunga), som hun også laget forrige singel «Final Gørl» sammen med. Den fikk omtale i presse og radio både i Storbritannia og Australia i tillegg til her hjemme.

Sløtface spiller tre konserter i Norge, deriblant på Miniøya, denne sommeren, og rockefestivalen 2000trees i britiske Cheltenham. I september og oktober venter en turné på ti konserter i Storbritannia og Irland.

Powered by Labrador CMS