MusikkPlot

Musikknettstedet Gaffa takker for seg.

Musikknettstedet Gaffa legger ned driften grunnet koronakrisen – vet ikke om de klarer å gjenoppstå

Lesertallene er gode og et stort antall nye følgere i sosiale medier har strømmet til de siste ukene. Likevel må musikknettstedet Gaffa si stopp.

Publisert Sist oppdatert

Ifølge sjefredaktør Tord Litleskare og redaksjonsleder Ellen Lund er det koronavirusutbruddet som har innhentet Gaffa.no– i form av «økonomisk uro».

– Fra i dag av legges driften av nettstedet ned (i hvert fall for en periode), og det er usikkert hvorvidt vi vil klare å komme tilbake når dette en gang vil være over, heter det i en uttalelse fra Litleskare og Lund på Facebook, der de opplyser at det jobbes med å finne løsninger.

– Dersom noen har gode ideer eller lignende, ta kontakt via gaffa@requestify.com. Inntil videre ønsker vi å takke alle de dyktige skribentene, fotografene og videografene som de siste årene har jobbet hardt for å skape Gaffa.no sammen med oss, alle vi har jobbet med ellers i bransjen – og ikke minst dere som leser og engasjerer dere rundt det vi skriver om, heter det fra Gaffa-ledelsen.

Som avrunder den triste musikknyheten med følgende oppfordring:

– Vi oppfordrer alle til å nyte en god plate, se en film eller fordype dere i en serie nå. Ikke glem å fortsette å støtte kulturlivet vi alle er så glade i. Og ta vare på dere selv og de rundt dere.

Norske Gaffa kom på nett i 2011, og fulgte året etter opp med et fysisk blad, som ble lagt ned i 2015, mens nettmagasinet fortsatte. To år senere ble driftsselskapet bak slått konkurs, ifølge Ballade, men gjenoppsto med nye eiere rett etterpå. Moderskipet, danske Gaffa - oppkalt etter den berømte scenetapen, har eksistert i Danmark siden 1983 som gratisblad og etter hvert nettmagasin.

Powered by Labrador CMS