MusikkPlot

The Lionheart Brothers, her på nå nedlagte Mono i Oslo i 2011, er (f.v.) Frantz Andreassen, Fred Gerhard Strand, Audun Storset, Marcus Forsgren og Morten Øby.

The Lionheart Brothers ser seg tilbake på Pstereo til sommeren

Publisert Sist oppdatert

The Lionheart Brothers stiller på Pstereo til sommeren igjen for å spille seg gjennom sitt 2007-album «Dizzy Kiss», som ifølge festivalen tok dem rett opp i Norges øverste rockeliga.

Samme år ble også Trondheim-festivalen arrangert for første gang.

– Det sies at Dizzy Kiss var albumet som tok indie-Norge ut av undergrunnen. Nå, 15 år senere, skal vi ta et dypt dykk ned i erindringens undergrunn, fiske etter den gode gamle svimmelheten, og med et stort kyss bringe Dizzy Kiss i sin helhet til fordums glans på Pstereo 2022. Vi gleder oss, sier Lionheart Brothers-frontmann Marcus Forsgren.

Albumgjennomspillingen vil by på blant annet hitlåten "«50 Souls and a Discobowl», som ble den tredje mest spilte singelen på NRK P3 samme år.

Pstereo offentliggjør som vanlig et knippe artister i førjulstiden, og kan i tillegg til The Lionheart Brothers også lokke med Ash Olsen, fremadstormende og nylig P3 Gull-nominert norsk rapper, og det festivalen karakteriserer som Australias råeste hiphopartist, Tkay Maidza. De føyer seg til DumDum Boys, Sigrid, Wolfmother, Sleaford Mods og Girl in red 19. og 20. august 2022.

– For første gang på to år kan vi åpne dørene til byfestivalområdet som er nydelig innrammet av Trondheims vakreste omgivelser i Nidarosdomen, Nidelva og Festningen, heter det i pressemeldingen fra Pstereo-arrangørene.

Powered by Labrador CMS