MusikkPlot

Slik ser arrangørene for seg at Slottsfjell 2022 kan bli, der den gjenoppstår som byfestival etter to års pandemiavlysning.

Nye artister til Slottsfjell: – Vår tids popmusikk

Publisert Sist oppdatert

Denne uken vil Slottsfjellfestivalen slippe en rekke nye hiphopnavn, og det betyr ifølge bookingsjef Toffen Gunnufsen at brorparten av programmet snart er på plass.

– Det er helt essensielt for Slottsfjell å ha et bra hiphop-program. Det er en musikkstil som vært med lenge nå, og som samtidig bare øker i popularitet. På mange måter er hiphop vår tids popmusikk, sier Toffen Gunnufsen, som mandag slapp løs det første av ukens navn.

Det er amerikanske Gunna, som han beskriver som «en av de siste årenes store hiphop-kometer». Gunna ga i januar ut sitt tredje album, «DS4Ever», som entret Billboard-listen på førsteplass, og han har hatt en lang rekke singler på hitlistene.

Som bookingsjef lover Toffen Gunnufsen et variert tilbud både til unge og litt eldre publikummere, som han mener vil speile den smeltedigelen som dagens musikkscene utgjør.

– Samtidig er jo dagens rapmusikk veldig variert også, med alt fra det virkelig hardtslående til det helt melodiøse, lyder det fra festivalveteranen som nå er i gang med å gjøre tradisjonsrike Slottsfjell til en byfestival ved fjorden.

Med denne ukens hiphopslipp vil brorparten av programmet til Slottsfjell 2022 snart være på plass, ifølge pressemeldingen. Festivalen byr også på navn som Karpe, Måneskin, Honningbarna, Dagny og Lewis Capaldi når den går av stabelen 13. og 14. juli.

– Vi har solgt veldig godt, så det begynner allerede å tynnes med festivalpass, avrunder Gunnufsen.

Powered by Labrador CMS