Hvorfor i alle dager skulle kongen til Malaysia?

Kongen, Sophie Elise og St. Sunniva inn på selfietoppen

Kongen på tvilsom ferie, Sophie Elise lager podkast om utroskap og det å bli mamma og St. Sunniva mener hun jammen har gjort jobben sin med å ligge med til dels stygge menn som få vil ha.

Publisert Sist oppdatert

­Dagbladet kan denne uken fortelle at Sophie Elise Isachsen «tar lytterne med på innsiden av hodet sitt». Hva som befinner seg der, går vi ikke i detaljer om. Det får holde med å si at det er litt av hvert.

Aura avis forteller om to sykepleiere «som skulle bidra i dugnaden mot covid». Slik ble det ikke. De ble syke. Det var det også en rekke andre som ble.

«E6 åpnet igjen – barn og voksne tisset langs veien», skriver NRK. Slik kan vi selvsagt ikke ha det. Busser og biler stopper ustanselig når det blir minusgrader for tiden. Stortinget vedtar nok en lov før neste vinter om at det blir påbudt med teppe og bekken i bilen om en skal kjøre om vinteren.

«Norge gir fire 40 år gamle togsett til Ukraina», skriver NTB. Det må da være noe mer rask vi kan kvitte oss med. Vi trenger da ikke alle dresinene vi har. De går med pedalkraft i alt slag vær. Kjekt i et land der det er mangel på drivstoff.

Det forblir en gåte hva vår gamle konge hadde i Malaysia å gjøre. Nå griper myndighetene inn, sender et eget ambulansefly for å få ham hjem slik at han slipper å belaste et hardt presset helsevesen i Malaysia.

Selfietoppen denne uka:

1.Kong Harald

– på ferie i ambulansefly

Av en eller annen merkelig grunn ville den gamle kongen vår på en privat ferie til Malaysia. Der ble han syk – og blir hentet hjem i et ambulansefly. Vel er han konge, men slik kan vi ikke ha det. Skal han på ferie, kan han til nød reise til Sverige eller Danmark.

2. Sophie Elise

– som mamma og utro på podkast

Sophie Elise Isachsen har startet ny podkast om har fått navnet «Snart mamma». Den skal i denne omgang handle om at hun skal bli mamma. Del to kan vi regne med handler om at hun er blitt mamma. Om det blir direktesendt spesialutgave med navnet «Sophie blir mamma», gjenstår å se. I første episode rakk hun å servere noen godbiter fra eget liv fram til nå. Hun kan nemlig fortelle at hun har vært utro. Ingen bombe, men hun lurer på hva barnet hennes vil mene om den saken.

3. Sunniva Tillson

– gjort sitt med å ha ligget med til dels stygge menn

I NRKs «Debatten» tirsdag kunne influenser og komiker St. Sunniva fortelle at hun og venninner har ligget med veldig mange menn som de ut fra forskningen ikke vil ligge med.

– Vi har ligget med menn fra lavlønnede yrker, arbeidsledige menn, menn med milde rusproblemer, menn med litt mer alvorligere rusproblemer, underernærte menn, overernærte menn. Og av alle dem var 95 prosent utseendemessig utfordret, eller stygge som noen kaller det, sier St Sunniva.

4. Sanna Sarromaa

– Med pupper av første klasse

Avgående lektor og påtroppende journalist i Minerva, Sanna Sarroma, opplyser i et intervju i Dagens Næringsliv at hun sminker seg for å ta seg godt ut, men at hun aldri vil finne på sprøyte noe inn i kroppen. Det trenger hun ikke, for «puppene er veldig fine og rumpa er jævlig bra.». Pupper er flaks. Rumpa er innsats, mener hun.

5. Kjell Inge Røkke

– Nå også med eget jaktområde for 200 millioner

Når Stein Lier-Hansen i Norsk Industri kan bruke et par millioner i året på jakt med venner og forbindelser, kan ikke Kjell Inge Røkke være dårligere. Han har kjøpt et jaktterreng i Sverige som kostet 200 millioner kroner. Bolig i Sveits og jakt i Sverige, så dypt har Moldenseren falt.

6. Petter Stordalen

– Sparer til sydentur

Det er mange som har det tøft for tiden. Da må det tas grep. Petter Stordalen sier til E24 at hans siste paljett forsvant under pandemien. – Det er en ny tid. Jeg må forandre meg jeg også.

Han har gått igjennom alle abonnementer han hadde og kuttet ut de han knapt benyttet seg av. -Summen av det blir en sydentur- en fantastisk sydentur», sier han.

7. Erna Solberg

– Multifunksjonell dame med mobil

Da kunnskapskapsministeren snakket i Stortinget om farene ved mobilbruk i skolen, holdt Erna Solberg på med mobilen sin. TV2 ville vite om hun fulgte med.

«Jeg er dame. Jeg klarer to ting på en gang», kunne hun opplyse,

Powered by Labrador CMS