Tons of Rock feirer ti år i 2024. Det feires blant annet med Metallica på plakaten.
Tons of Rock feirer ti år i 2024. Det feires blant annet med Metallica på plakaten.

Tons of Rock mister et av få kvinnelige innslag

Ann Wilson (73) i Heart må opereres og dermed må bandet avlyse sin opptreden på Tons of Rock neste måned.

Publisert

Ann Wilson må i slutten av mai foreta «et tidsavhengig, men rutinepreget, medisinsk inngrep», der rekonvalesenstiden er minst seks uker, het det fra Heart onsdag kveld.

– Vi har fått den svært kjedelige beskjeden om at Heart på grunn av sykdom må avlyse kommende konserter. Vi ønsker Ann Wilson god bedring og håper at bandet kan komme tilbake til oss ved en senere anledning, heter det fra Tons of Rock.

I april fortalte Ann Wilson fra konsertscenen at hun tre måneder tidligere hadde fått satt inn en kneprotese, men at alt gikk fint. Hun har også lagt ut et innlegg på sin egen Facebook-side og skriver at hun har det bra, men at hun beklager ulempen det medfører for fansen.

– Jeg har det bra. Ikke bekymre dere.

Rockebandet ble dannet i 1973 og har solgt 35 millioner plater. Hitlåter som «Alone», «Barracuda», «Crazy on You» og «All I Wanna Do is Make Love to You» har vært soundtrack til både fest og kjærlighetssorg. Søstrene Ann (73) og Nancy Wilson (70) fra Seattle er de eneste gjenværende originalmedlemmene.

Beskjed om hvem som erstatter Heart senere kommer nærmere festivalstart. Årets utgave foregår 26. til 29. juni på Ekebergsletta i Oslo.

Powered by Labrador CMS