Notiser

Girl In Red under Øyafestivalen i 2022.

Rolling Stone: Girl In Red klar for superstjerne-periode

Omtrent som i Dr. Hook-låten om å havne på coveret til bladet Rolling Stone, var et intervju med den norske artisten Girl In Red onsdag toppsaken på nettstedet.

Publisert Sist oppdatert

Det legendariske tidsskriftet for musikk og populærkultur har snakket med artisten fra Horten, hvis egentlige navn er Marie Ulven, i forkant av det kommende andrealbumet. Det heter «I'm Doing It Again Baby!» og slippes senere denne måneden.

«Girl In Red er klar for sin superstjerne-periode», er tittelen på artikkelen.

«Marie Ulven er ikke en avslappet person», heter det videre i saken, der det beskrives hvordan artisten bytter mellom en Taylor Swift-aktig håndbevegelse og å ta seg til brystkassen.

– Jeg prøver bare å håndtere angsten min når den kommer, forteller hun.

– Akkurat nå gjør det ordentlig vondt i hjertet mitt, fortsetter Ulven, som tidligere har fortalt om angstanfall.

Rolling Stone skriver at hun ikke blir gjenkjent på spisestedet fylt av kvinner i dyrt fritidstøy. Men det kan raskt endre seg – etter at hun i fjor varmet opp for Taylor Swift på en rekke konserter og nå kommer med et nytt album, skriver det kjente bladet.

Rolling Stone sammenligner henne med artister innen «weird-girl-pop» som Olivia Rodrigo and Gayle. Den norske artisten omtales som ekstremt lett å identifisere seg med, uten at det blir klisjéfylt.

Powered by Labrador CMS