Filmstjernen Julia Roberts var blant bidragsyterne på Joe Bidens pengeinnsamling i Hollywood i helgen.

Hollywood-stjerner hjalp Biden samle inn 320 millioner kroner

Mens vestlige ledere var samlet til fredstoppmøtet for Ukraina i Sveits, var USAs president Joe Biden på pengeinnsamling i Hollywood denne helgen.

Publisert

Den totale summen endte på 30 millioner dollar, tilsvarende 320 millioner kroner, opplyser Bidens kontor til nyhetsbyrået AP.

Flere av Hollywoods aller største stjerner var samlet på innsamlingsarrangementet, deriblant George Clooney, Julia Roberts og Barbra Streisand.

De dukket i tur og orden opp på scenen i Peacock Theater i Los Angeles, hvor over 7000 publikummere hadde samlet seg. TV-verten Jimmy Kimmel intervjuet Biden, og tidligere president Barack Obama dukket også opp.

Filmstjerner, artister og andre kulturpersonligheter har stått i kø den siste tiden for å støtte Bidens kampanje mot Donald Trump, blant dem Steven Spielberg, Robert De Niro og Christina Aguilera.

Trump var i helgen på valgmøte i Detroit, hvor han kom med et stikk til Bidens innsamling, som ifølge Trumps talsperson var et samarbeid med den «virkelighetsfjerne Hollywood-eliten».

Powered by Labrador CMS