At Joost Klein, Nederlands Eurovision-bidrag, ble disket har ikke lagt en demper på billetterspørselen her til lands – tvert om.

Billettene revet bort – flytter konsert med Joost Klein til større scene

Joost Klein bekjentgjorde at han la ut på Europa-turné tidlig neste år rett før han ble utestengt fra Eurovision-finalen.

Publisert

Turneen er oppkalt etter «Europapa», låten han skulle konkurrert med for Nederland – og som var en av forhåndsfavorittene i Malmö.

Men lørdag kom beskjeden fra EBU om at han ble utestengt etter at han torsdag kom med trusler mot en kvinnelig TV-fotograf. Nå er Joost Klein under etterforskning av svensk politi, som ifølge TT regner med at det blir tatt ut tiltale.

Dagen før hadde Live Nation Norway lagt ut nyheten om at Joost Klein skal holde konsert i Oslo under turneen. Billettsalget startet tirsdag – og nå melder konsertarrangøren at etterspørselen var så stor at konserten flyttes til en større scene.

– Joost Klein-konserten på John Dee 25. februar solgte ut på sekunder, så nå er den flyttet opp til Rockefeller, skriver Live Nation Norway i sosiale medier.

John Dee har en kapasitet på opptil 470 publikummere, mens Rockefeller tar 1350 konsertgjengere, ifølge hjemmesiden.

Samtidig stormer låten «Europapa» fram på Spotify, meldte VG. Mandag gikk Joost Kleins sang forbi vinnerlåten «The Code» med Nemo fra Sveits, en utvikling som fortsatte tirsdagen. Da begynte Nemos låt å droppe, mens «Europapa» holdt koken med 3,2 millioner avspillinger.

Powered by Labrador CMS