Notiser

Anne-Kat Hærland skal ifølge Mikrofonen Event være trekkplaster på en kvinnetung humorgalla som turnerer til fem byer til høsten.

Anne-Kat tilbake på scenen: – Publikum kan bare glede seg

Anne-Kat Hærland er toppnavnet på en ny humorgalla til høsten, som turnerer til fem norske byer.

Publisert Sist oppdatert

­Bak humorgallaen «Ladies Night» står Mikrofonen Event, som samler et solid kobbel komikere – blant dem velkjente størrelser som Anne-Kat Hærland, Lisa Tønne og Rigmor Galtung.

For fire år siden sa Anne-Kat Hærland at hun «heller ville trekke ut neglene mine med tang enn å stå på scenen igjen». Men i oktober og november er hun tilbake på scenen.

– Som produsent har det vært en stor drøm å få jobbe med Anne-Kat. Nå når vi fikk laget dette prosjektet så falt det naturlig å spørre henne. Vi tok bare en sjanse og spurte henne. Det kom rimelig raskt ja tilbake, noe vi er veldig glade for. Etter det jeg forstår, så er det noen år siden hun sto på scenen sist. Men desto mer spennende er det at hun da blir med oss på denne humorgallaen til høsten. Hun leverer alltid på scenen og vi gleder oss til å se henne i «fri dressur», sier Kim Are H. Røsok i Mikrofonen Event til NTB..

Han er produsent for «Ladies Night», som også byr på humornavn som Therese Alvseike, Pernille Haaland, Marie Risan, Henrik Thodesen, Mathias Luppichini, Ole Fotland, Karsten Blomvik og Veronica Simone Fjeld. Tittelen til tross er det likevel ingen ren kvinne-lineup. Det forklarer Røsok slik:

– Norge så mange bra komikere, både kvinnelige og mannlige, derfor falt det naturlig at vi tar med noe for alle. Det er jo hovedpoenget med kvelden, å vise hvor mange flinke komikere det er der ute – også musikalske. Jeg er veldig stolt av å ha fått med så mange på én og samme kveld.

Han lover en showaften, der Margaret Berger skal være DJ og kjøre musikk fra scenen når publikum kommer inn.

– Tanken er å lage en kveld med humor på høyt nivå, der publikum får oppleve alt fra standup-dronningen Anne-Kat Hærland til et kommende stjerneskudd som Ole Fotland.

Powered by Labrador CMS