MusikkPlot

Det blir ingen julekonsert med D.D.E. i Oslo Spektrum i år.

D.D.E. avlyser julekonsert

D.D.E. avlyser sin tradisjonsrike julekonsert i hovedstadens storstue som konsekvens av at regjeringen ikke vil sette en konkret dato for gjenåpningen, melder TV 2.

Publisert Sist oppdatert

4. desember skulle D.D.E. stått på scenen i Oslo Spektrum. Men nå er konserten avlyst, og bandet begrunner det slik i en uttalelse: «Selv om smitteverntiltak og nåværende begrensninger oppheves i høst, er det ikke tilstrekkelig tid for arrangør å forberede et så stort arrangement».

En konkret dato ville imidlertid betydd mye for det populære bandet, opplyser D.D.E.-bassist og daglig leder for Rai Rai Entertainment Eivind Berre til TV 2:

– Da hadde vi kunnet begynt å markedsføre det vi skal gjøre i år på en normal måte. Det tør vi ikke enda, fordi vi vet ikke om det er å kaste penger ut av vinduet. Det er frustrerende for oss alle at det ikke kommer en slik dato. Men så skjønner man at man prøver å slippe å reversere det man først har satt i gang. Vi er drittlei det også.

Administrerende direktør i Oslo Spektrum, Per-Ole Moen, sier til kanalen at det er på høy tid at de siste restriksjonene blir sluppet opp på. Også han er klar på at det ville vært til stor hjelp med en konkret dato.

– Da vet man hva man kan planlegge for, også kan man avgjøre om man enten vil arrangere et nedskalert arrangement innenfor de gjeldende smittevernrestriksjonene eller utsette arrangementet til etter datoen som er satt for gjenåpning, Man kan være misfornøyd eller fornøyd med datoen som settes, men når man ikke aner, opplever man at man planlegger litt i blinde, sier Moen.

For å lese denne saken må du være abonnent

Samtiden - nye saker på nett hver dag og 6 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler og e-utgaven.
For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Samtiden
Nett og papir
3 mnd

99,- 275,-

KJØP

Samtiden
Nett og papir
12 mnd

1050,-

KJØP

Samtiden
Nett
1 mnd

1,- 75,-

KJØP

Samtiden
Nett
12 mnd

810,-

KJØP

Powered by Labrador CMS