Kulturbransjen

Tidligere justisminister Per-Willy Amundsen om arabere og peniser. Foto: Terje Pedersen / NTB

Per-Willy Amundsen til topps

Per-Willy Amundsen om peniser og arabere, Støre gleder seg over dobbelt norsk og advarsel mot kvinner med barn i styrer.

Publisert Sist oppdatert

­Politiet i Reykjavík har arrestert en gatemusikant med den begrunnelse at musikken var bråkete og kjedelig. Det varer nok ikke lenge før også norsk politi griper inn mot fallende kvalitet innen kultursektoren.

Tonje Brenna er blott intervjuet om habilitetssakene i VG. Hun sier de har vært
ille å stå i. VG illustrerer det med et bilde der hun holder på å le seg i hjel.

Salma melder at de har stoppet lakseproduksjonen pga. "biologiske utfordringer i sjøfasen av produksjonen". Det de mener å si er nok at lakselusa har gått angrep igjen.

NTB melder at «kvinner tjener med enn menn i Karasjok.» Det er mulig det vil bre seg som en bølge sørover.

Selfietoppen denne uka:

1.Per-Willy Amundsen

-med siste nytt om penis, kvinner, muslimer og arabere

At Per-Willy Amundsen herjer på med innvandrere, er ikke noe nytt. Det nye er at han på selveste kvinnedagen satte i gang en debatt landet over om hva som er opp og ned på en penis. Selv vil han ikke gi et klart svar – og heller ikke snakke med politiet.

2.Marcus & Martius

-klar for fusjon mellom Norge og Sverige.

De norske tvillingene Marcus & Martinus gikk med seieren i svenskenes Grand Prix- finale. Det virker som om de akter å representere både Norge og Sverige. Det synes Jonas Gahr Støre lover godt for framtiden.

– En stor bragd på en uforglemmelig kveld! skriver Støre om tvillingduoen med referanse til tittelen på vinnerlåten «Unforgettable». Så moro det skal bli for oss i Norge å følge både Gåte og M&M i Malmö i mai! skriver Støre i sosiale medier.

3.Cecilie Arnemo Åsmul

- med advarsel til kvinner om å ta styreverv

Landet bedriftseiere må støvsuge landet etter kvinner som vi påta seg styreverv for å oppfylle politikerne krav om 40 prosent kvinner i styrene. Over hele forsiden i Dagens Næringsliv advarer Cecile Arnemo Åsmul kvinner som ikke er ferdig med å få barn, mot å påta seg styreverv.

Sjokkbølgene har ennå ikke langt seg i diverse kvinnenettverk.

4.Sandra Borch

- med ubestridt selverkjennelse

Sandra Borch har forklart hvorfor hun trakk seg som statsråd, selv om hun på ingen måte har fusket. Men «det er ingen tvil om at jeg har gjort en feil», sier hun til NRK.

5. Sophie Elise

– som mamma og utro på podkast

Sophie Elise Isachsen har startet ny podkast om har fått navnet «Snart mamma». Den skal i denne omgang handle om at hun skal bli mamma. Del to kan vi regne med handler om at hun er blitt mamma. Om det blir direktesendt spesialutgave med navnet «Sophie blir mamma», gjenstår å se. I første episode rakk hun å servere noen godbiter fra eget liv fram til nå. Hun kan nemlig fortelle at hun har vært utro. Ingen bombe, men hun lurer på hva barnet hennes vil mene om den saken.

6. Sunniva Tillson

– gjort sitt med å ha ligget med til dels stygge menn

I NRKs «Debatten» tirsdag kunne influenser og komiker St. Sunniva fortelle at hun og venninner har ligget med veldig mange menn som de ut fra forskningen ikke vil ligge med.

– Vi har ligget med menn fra lavlønnede yrker, arbeidsledige menn, menn med milde rusproblemer, menn med litt mer alvorligere rusproblemer, underernærte menn, overernærte menn. Og av alle dem var 95 prosent utseendemessig utfordret, eller stygge som noen kaller det, sier St. Sunniva.

7. Sanna Sarromaa

– Med pupper av første klasse

Avgående lektor og påtroppende journalist i Minerva, Sanna Sarroma, opplyser i et intervju i Dagens Næringsliv at hun sminker seg for å ta seg godt ut, men at hun aldri vil finne på sprøyte noe inn i kroppen. Det trenger hun ikke, for «puppene er veldig fine og rumpa er jævlig bra.». Pupper er flaks. Rumpa er innsats, mener hun.

Powered by Labrador CMS