Kulturbransjen

Norwegian Wood-generalen Jørgen Roll gikk videre til Oslo Konserthus i 2014. Nå har han fått fornyet åremålet som administrerende direktør.

Jørgen Roll fortsetter som sjef for Oslo konserthus

Jørgen Roll fortsetter som sjef for Oslo Konserthus i nye seks år – etter å ha fått tilbud om forlengelse av sitt åremål.

Publisert Sist oppdatert

– Han har tilført Konserthuset betydelig kunstnerisk utvikling, med bredere og mer mangfoldig innhold. Vi er svært fornøyd med at publikum strømmer til Konserthusets saler som aldri før, sier styreleder Alf Hildrum, og påpeker at Oslo Konserthus er uten offentlig støtte.

– De økonomiske resultatene gir oss mulighet til fortsatt å utvikle så vel innholdet som eiendommen, sier styrelederen. Som videre uttaler at styret også deler Rolls ambisjon om ytterligere å bredde ut tilbudet - både i Konserthusets tre arenaer og i nytilskuddet Røverstaden.

– Vi har hatt over 500 arrangement per år de siste årene. Det er stor bredde i det kulturelle innholdet både for store og små, men det kan alltid bli et bredere tilbud til enda flere, sier Jørgen Roll, som har tittelen administrerende direktør, i en kommentar til NTB.

Powered by Labrador CMS