Kulturbransjen

Gjedda Petter Stordalen inn på Selfietoppen

Gjedda Stordalen, den feilende Borch og «traktorlesba» Hennum inn på Selfietoppen

Publisert Sist oppdatert

­«Denne sjåføren fikk ikke kjøre videre etter å ha blitt veid», skriver Adresseavisen. De opplyser ikke noe om hvor grensen for overvekt går.

«22 februar skriver forskerne Stian Lid og Lars Roar Frøyland om økningen i ungdomsvold i Aftenposten», leser vi i samme avis. Slik blir det når de absolutt skal satse på unge journalister,

NRK melder at «politiet leter etter to personer med politihund og drone»- og det er på Sola det skjer. Dronen kan han føyet sin vei, men hunden bør politiet kunne få tak i.

Selfietoppen denne uka:

1.Sandra Borch

- med ubestridt selverkjennelse

Sandra Borch har forklart hvorfor hun trakk seg som statsråd, selv om hun på ingen måte har fusket. Men «det er ingen tvil om at jeg har gjort en feil», sier hun til NRK.

2. Petter Stordalen

- gjedda i sivet

– Jeg ligger hele tida som en gjedde i sivet og ser etter muligheter, sa Petter Stordalen i retten i saken skattemyndighetene har anlagt mot ham. De mener det er ulovlig skatteunndragelse han glefser etter hele tiden, år etter år.

3. Ragnhild Hennum

- drapsforsker og traktorlesbe

Ragnhild Hennum er dekan ved det juridiske fakultet ved UIO og en av landets fremste forskere på overgrep. Hun er også gårdbruker så langt tiden rekker og er lesbisk. «Jeg er en av veldig få traktorlesber som faktisk kan kjøre traktor», sier hun til Dagens Næringsliv.

4. Kong Harald

– på ferie i ambulansefly

Av en eller annen merkelig grunn ville den gamle kongen vår på en privat ferie til Malaysia. Der ble han syk – og blir hentet hjem i et ambulansefly. Vel er han konge, men slik kan vi ikke ha det. Skal han på ferie, kan han til nød reise til Sverige eller Danmark.

5. Sophie Elise

– som mamma og utro på podkast

Sophie Elise Isachsen har startet ny podkast om har fått navnet «Snart mamma». Den skal i denne omgang handle om at hun skal bli mamma. Del to kan vi regne med handler om at hun er blitt mamma. Om det blir direktesendt spesialutgave med navnet «Sophie blir mamma», gjenstår å se. I første episode rakk hun å servere noen godbiter fra eget liv fram til nå. Hun kan nemlig fortelle at hun har vært utro. Ingen bombe, men hun lurer på hva barnet hennes vil mene om den saken.

6. Sunniva Tillson

– gjort sitt med å ha ligget med til dels stygge menn

I NRKs «Debatten» tirsdag kunne influenser og komiker St. Sunniva fortelle at hun og venninner har ligget med veldig mange menn som de ut fra forskningen ikke vil ligge med.

– Vi har ligget med menn fra lavlønnede yrker, arbeidsledige menn, menn med milde rusproblemer, menn med litt mer alvorligere rusproblemer, underernærte menn, overernærte menn. Og av alle dem var 95 prosent utseendemessig utfordret, eller stygge som noen kaller det, sier St. Sunniva.

7. Sanna Sarromaa

– Med pupper av første klasse

Avgående lektor og påtroppende journalist i Minerva, Sanna Sarroma, opplyser i et intervju i Dagens Næringsliv at hun sminker seg for å ta seg godt ut, men at hun aldri vil finne på sprøyte noe inn i kroppen. Det trenger hun ikke, for «puppene er veldig fine og rumpa er jævlig bra.». Pupper er flaks. Rumpa er innsats, mener hun.

Powered by Labrador CMS