Kulturbransjen

Marie Ulven – Girl in Red – er inne på Selfietoppen denne uka.

Girl in Red, Kaveh Rashidi og Isabelle Ringnes inn på Selfietoppen

Det er hemmelig hva kongen spiser, «Girl in Red» sliter etter at hun ikke lenger er lei seg og Isabelle Ringnes har ennå ikke lykkes med å presse fram fred i Midtøsten.

Publisert Sist oppdatert

­Dagbladet kan fortelle at «brødet som fjerner magefettet» ikke finnes. Så da må det gjøres på andre måter.

Om Kongen spiser brød, er ikke kjent. «Kongens mat» er nemlig hemmelig, skriver Nationen. Grunnen kan være at han spiser langt mer kjøtt enn han bør ifølge kostholdsrådene. En sak for pressen. Vi må få åpenhet på dette området også.

Mange har hatt en tøff oppvekst. «For mine foreldre var Gro Harlem Brundtland en slags Satan-figur», forteller stortingsrepresentant Mímir Kristjánsson i podkasten har driver sammen med Magnus Marsdal.

Selfietoppen denne uka:

1. Maria Ulven

– Girl in Red sliter når hun ikke er lei seg

Hva skal jeg skrive om når jeg ikke er lei meg, sier verdenskjente «Girl in Red» til Vårt Land. Det går nok over. Det går som regel ikke så lenge før det er et eller annet livet plager oss med.

2. Kaveh Rashidi

– Trofast bruker av Yr.no

Kjendislegen har ikke mye til overs for alle mulige slags råd om kosthold og trening. Han mener der gjør folk forvirret og stresset. Han er stresset nok. Som «sykt flink» vet han alt om perfeksjonisme, sier han til Dagens Næringsliv. Våkner han om natten, må han sjekke mobilen. Og han driver med tvangssjekking av Yr selv om han knapt skal være utendørs.

3. Isabelle Ringnes

– Presser regjeringen til mer fred

«Legger press på regjeringen» skrev Klassekampen for et par uker siden da investor og rikmannsdatter Isabelle Ringnes frontet et opprop der unge og fremadstormende næringslivsleder viste samfunnsansvar med å ta til orde for fred i Midtøsten. Alle var enige. Det har ikke hjulpet mye. Netanyahu herjer fortsatt på.

4. Erna Solberg

– Multifunksjonell dame med mobil

Da kunnskapskapsministeren snakket i Stortinget om farene ved mobilbruk i skolen, holdt Erna Solberg på med mobilen sin. TV2 ville vite om hun fulgte med.

«Jeg er dame. Jeg klarer to ting på en gang», kunne hun opplyse,

5. Stein Lier Hansen

– Relasjonsbygger med gevær

Norsk Industri har i perioden 2015 til 2023 brukt 2,3 millioner på leie av ei hytte, jaktterreng og sjøfly inn til hytta for at den jaktglade direktøren Steil Lier Hanssen skal kunne invitere forbindelser med seg jakt og hyttetur. Lier Hansen sier det er helt innenfor». Det mener ikke styret. Stein Lier Hansen ender opp i Bellona.

6. Sindre Finnes

– Med ulovlig ring på fingeren

Sindre Finnes har løpt rundt og kalt seg «siviløkonom». Men han leverte aldri den avsluttede oppgaven og har derfor ikke godkjent vitnemål. Siviløkonom er en beskyttet tittel som bare den som har avlagt eksamen kan bruke. Siviløkonomer kan få kjøpt seg en fin ring for et par tusen kroner. Finnes kjøpte seg ring som han av og til har brukt – helt ulovlig.

7. Aksel Hennie

– Endelig som Jesus

Aksel Hennie ser fram til å spille Jesus når Jesus Christ Superstar settes opp på Folketeatret til høsten.

– Jeg er kristen, sier han til Dagbladet. Så dette skal gå bra.

Powered by Labrador CMS