Fra papirutgaven Maria Astrup. Ubehaget i matkulturen Aldri har matinteressen vært så stor som i dag. Aldri før har så mange hatt problemer med maten. Hvorfor er det sånn? Andreas Liebe Delsett Publisert 07.06.2022 - 10:03 Sist oppdatert 01.06.2023 - 13:38 Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på e-post Annonse For å lese denne saken må du være abonnent Allerede abonnent? Logg inn her Samtiden – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Samtiden Nett og papir 3 mnd 99,- 329,- KJØP Samtiden Nett og papir 12 mnd 1299,- KJØP Samtiden Nett 1 mnd 1,- 90,- KJØP Samtiden Nett 12 mnd 999,- KJØP Allerede abonnent? Logg inn her Prisliste fra papirutgaven hvis vi blir det vi spiser hvem er vi da? Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på e-post
– En viktig tråd er hvordan man som individ skal, kan og burde forholde seg til samfunnsendringer man er uenig i, eller ikke liker