Bok

Forfatter Jan-Erik Fjell har levert sin åttende bok om Anton Brekke – en bok som slår an.

– Helt på toppen har jeg ikke vært på ti år

I sin første salgsuke går Jan-Erik Fjell rett inn på topp. Med «Ringmannen» topper Fjell lista for skjønnlitteratur – og e-bok, fremgår det av Bokhandlerforeningens bestselgerliste.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg har blitt bortskjemt med årene med gode plasseringer på bestselgerlisten, men helt på toppen har jeg ikke vært på ti år, så dette er veldig, veldig morsomt, sier Fjell selv i en kommentar via forlaget sitt.

«Ringmannen» er bok åtte i serien om Anton Brekke. Fredriksstad Blad spanderer en femmer på terningen og anmelderen kvitterer med: «I den åttende boken om Anton Brekke, vil man kanskje tro man har fått nok. Men jeg vil heller si at nå vil vi ha mer.»

Spenningsromanen er Fjells tredje utgivelse på Strawberry Publishing, og administrerende direktør Alexander Even Henriksen tar imot nyheten om topplasseringen med følgende kommentar:

– Nå er Jan-Erik der han fortjener å være, med en tydelig posisjon som en av Norges aller mest folkekjære forfattere. Å gå rett inn på førsteplassen slik er et tydelig seiersbevis.

Fjell debuterte på krimarenaen i 2010 med «Tysteren», som han ble tildelt Bokhandlerprisen for.

Powered by Labrador CMS